Het team van 125Procent heeft passie voor maatschappelijke projecten. We zijn creatief, klantgericht en werken altijd in samenspraak met de doelgroep.

 • Alan Bredenhorst
  Alan Bredenhorst Eigenaar

  Alan Bredenhorst is eigenaar van 125Procent BV. en allround manager van alle projecten van 125Procent. Hij stuurt zijn team aan met tomeloze energie en passie voor zijn werk én alle betrokkenen.

 • Maud Kooistra
  Maud Kooistra Teamleider en senior projectmedewerker

  Maud Kooistra is management assistent en projectmedewerker bij 125Procent. Maud is een teamplayer, alert en bewust van zichzelf en de maatschappij. Maud werkt mee aan bijna alle projecten van 125Procent.

 • Renske van Luijn
  Renske van Luijn Projectmedewerker

  Renske van Luijn is projectmedewerker bij 125Procent. Renske is breed inzetbaar en past als afgestudeerd CMV student erg goed bij de maatschappelijke en creatieve projecten van 125Procent.

 • Lotje Hallam
  Lotje Hallam Projectmedewerker

  Lotje Hallam werkt parttime bij 125Procent, omdat ze nog studeert. Lotje is vrolijk, werkt hard en is enthousiast over de projecten.

 • Gerzon Soenarto
  Gerzon Soenarto Projectassistent

  Gerzon Soenarto startte als rolmodel, rapper en presentator voor het project ‘Hoe word je rijk?’ en werkt nu drie dagen per week mee aan verschillende projecten bij 125Procent. Gerzon werkt hard en heeft passie voor wat hij doet.

 • Callista van Delft
  Callista van Delft Officemanager

  Dankzij Callista kunnen wij ons helemaal richten op de inhoud en uitvoering van de projecten. Van administratie en financiën tot een foutje in de agenda, Callista heeft het al geregeld voordat wij wisten dat het nodig was. Bovendien zorgt ze ook nog eens voor een fijne sfeer op kantoor.

 • Saïd Jamal
  Saïd Jamal Gebarendocent & Projectassistent

  Said Jamal helpt het 125Procent team om de kloof tussen doven, slechthorende en horenden te verkleinen. Hij geeft les in gebarentaal, maakt filmpjes in gebarentaal voor op websites en social media en door zijn netwerk in de dovenwereld legt hij connecties die voor zijn horende collega’s erg waardevol zijn.

  • Jonathan Sleeboom
   Jonathan Sleeboom Projectassistent

   Jonathan werkt sinds 2016 bij 125Procent. Hij is tekstueel en inhoudelijk een grote aanwinst voor het team. Jonathan werkt aan verschillende projecten mee, waarbij hij zich vooral stort op de inhoudelijke, productionele en educatieve aspecten.

  Team 125Procent (extern)

  • Jasper van Dijk
   Jasper van Dijk Projectmedewerker

   Jasper van Dijk is allround inzetbaar. PR, productie, (online) marketing en sales. Jasper filmt, monteert, beheert websites en social media. Hij werkt op verschillende projecten van 125Procent en komt ook het beste tot zijn recht als hij veel en diverse opdrachten krijgt.

  • Eljany Koppe
   Eljany Koppe Web Designer

   Eljany Koppe is de website en cms specialist van 125Procent. Alle websites van projecten van 125Procent zijn door Eljany gebouwd. Ze begeleidt de rest van het team in het zelfstandig beheren van de content van al deze websites.

   • Leah van Praag
    Leah van Praag Grafisch Ontwerpster

    Leah van Praag ontwerpt het artwork voor alle campagnes van 125Procent. Door haar flexibiliteit en inzet levert ze in een korte periode het beste werk af.

    Voer je zoekopdracht in en druk op Enter om te zoeken