• Alan Bredenhorst
  Alan Bredenhorst Directeur

  Alan Bredenhorst is eigenaar van 125Procent BV. en allround manager van alle projecten van 125Procent. Hij stuurt zijn team aan met tomeloze energie en passie voor zijn werk én alle betrokkenen.

 • Maud Kooistra
  Maud Kooistra Teamleider & Projectleider Senior

  Maud Kooistra begeleidt en ondersteunt het team van 125Procent. Ze bewaakt de kwaliteit en inhoud van alle projecten en zorgt dat teamleden op hun talenten en competenties worden ingezet. Daarnaast leidt ze zelf ook projecten en is ze verantwoordelijk voor de onderzoeksafdeling. Maud is strategisch, analytisch en ambitieus, maar heeft tegelijkertijd altijd oog voor anderen.

 • Jeannell Kolkman
  Jeannell Kolkman Accountmanager Senior

  Jeannell Kolkman is strategisch ontwerper en allround organisator van evenementen. Ze vindt het fijn om mensen te verbinden en te stimuleren om voluit mee te doen. Dat doet ze door mensen uit de doelgroep vanaf het begin te betrekken bij de ontwikkeling van plannen. Vanuit haar enorme kennis en ervaring stuurt en ondersteunt Jeannell het team van 125Procent bij het realiseren van projecten. Haar enthousiasme, scherpe blik en rust zorgen voor vernieuwende concepten en prachtige eindresultaten.

 • Renske van Luijn
  Renske van Luijn Projectleider Medior

  Renske van Luijn is projectleider bij 125Procent en heeft verschillende grote projecten onder haar hoede. Renske is idealistisch, creatief en nieuwsgierig, maar heeft ook alles in huis om creatieve concepten om te zetten in een realistisch en succesvol eindproduct.

 • Gerzon Soenarto
  Gerzon Soenarto Projectassistent Junior

  Gerzon Soenarto startte als rolmodel, rapper en presentator voor het project ‘Hoe word je rijk?’ en werkt nu drie dagen per week mee aan verschillende projecten bij 125Procent. Gerzon werkt hard en heeft passie voor wat hij doet.

 • Callista van Delft
  Callista van Delft Officemanager

  Dankzij onze office manager Callista kunnen wij ons helemaal richten op de inhoud en uitvoering van de projecten. Van administratie en financiën tot een foutje in de agenda, Callista heeft het al geregeld voordat wij wisten dat het nodig was. Bovendien zorgt ze ook nog eens voor een fijne sfeer op kantoor.

 • Saïd Jamal
  Saïd Jamal Projectmedewerker Junior & Gebarendocent

  Said Jamal helpt 125Procent om de kloof tussen doven, slechthorende en horenden te verkleinen. Hij geeft les in gebarentaal en maakt filmpjes in gebarentaal voor op websites en social media. Hij werkt aan verschillende projecten van 125Procent mee en door zijn netwerk in de dovenwereld legt hij connecties die voor zijn horende collega’s erg waardevol zijn.

 • Jonathan Sleeboom
  Jonathan Sleeboom Projectmedewerker Medior

  Jonathan werkt sinds 2016 bij 125Procent. Hij is tekstueel en inhoudelijk een grote aanwinst voor het team. Jonathan werkt aan verschillende projecten mee, waarbij hij zich vooral stort op de inhoudelijke, productionele en educatieve aspecten.

 • Valeska Peek
  Valeska Peek Projectmedewerker Medior

  Valeska Peek werkt als projectmedewerker mee aan verschillende projecten bij 125Procent. Ze is afgestudeerd CMV’er, nieuwsgierig, sociaal en heeft een passie voor het bedenken en uitvoeren van projecten voor minder zichtbare groepen. Naast haar enthousiasme voor het vormgeven van maatschappelijke concepten is ze ook een harde werker, en tijdens lange productiedagen op evenementen helemaal in haar element.

Team 125Procent (extern)

 • Jasper van Dijk
  Jasper van Dijk Freelancer

  Jasper van Dijk is een echte allrounder. Hij wordt bij diverse projecten van 125Procent ingezet als specialist in (online) marketing, social media en PR. Jasper is een keigoede projectleider en ook nog eens een ontzettend fijne collega. Naast zijn werkzaamheden bij 125Procent runt hij onder andere een eigen webshop.

   

 • Eljany Koppe
  Eljany Koppe Web Designer

  Eljany Koppe is de website en cms specialist van 125Procent. Alle websites van projecten van 125Procent zijn door Eljany gebouwd. Ze begeleidt de rest van het team in het zelfstandig beheren van de content van al deze websites.

  • Leah van Praag
   Leah van Praag Grafisch Ontwerpster

   Leah van Praag ontwerpt het artwork voor alle campagnes van 125Procent. Door haar flexibiliteit en inzet levert ze in een korte periode het beste werk af.

   • Eva Oskam
    Eva Oskam Projectmedewerker

    Eva is 22 jaar en studeert Liberal Arts and Sciences met als major World Politics. Eva ondersteunt 125Procent bij jongerenparticipatieprojecten en is zelf een prachtig voorbeeld voor andere jongeren. Door haar eigen inzet voor haar stad, ons land en de wereld kan ze vanuit eigen ervaring meedenken over hoe jongeren geactiveerd kunnen worden. Ze helpt bij het opzetten van initiatieven waarbij jongeren ervaren hoe belangrijk en leuk het is om je in te zetten voor je eigen leer-, leef en werkomgeving. 

    • Lieke van Schooten
     Lieke van Schooten Freelancer

     Lieke van Schooten werkt bij ons als tolkencoördinator voor MuteSounds, een gratis festival voor doven, slechthorenden én horenden. Lieke is open, communicatief en gedreven. Ze kan als geen ander verbindingen leggen tussen de dove en de horende wereld. Naast haar functie bij 125Procent is Lieke masterstudent Fiscale Economie en werkt ze bij de ABN AMRO.

    • Coen van Heteren
     Coen van Heteren Freelance projectleider

     Coen van Heteren is freelance projectleider en werkt al geruime tijd samen met 125Procent. Op dit moment ondersteunt Coen 125Procent op het project Jeugd Vertegenwoordigd waar hij de algemene coördinatie en productie op zich genomen heeft. Coen heeft dezelfde motor als velen binnen 125procent: hij is energiek, passievol en doelgericht. Naast zijn werkzaamheden voor 125Procent is Coen al ruim 15 jaar jongerencoach. Ook is hij nu bezig vorm te geven aan de Stichting Sociaal Cement en het project Welzijn op Wielen, beiden op eigen initiatief.

    Voer je zoekopdracht in en druk op Enter om te zoeken