125Procent Vaste Team

 • Alan Bredenhorst
  Alan Bredenhorst Directeur

  Alan Bredenhorst is eigenaar van 125Procent BV, heeft de algemene leiding en is senior projectleider van diverse projecten van 125Procent. Alan zet partnerships op, is verantwoordelijk voor acquisitie en zet de visie van het bedrijf om naar concrete methodieken en activiteiten. Hij stuurt zijn team aan met tomeloze energie en passie voor zijn werk én alle betrokkenen.

 • Renske van Luijn
  Renske van Luijn Projectleider

  Renske van Luijn is projectleider bij 125Procent en heeft verschillende grote projecten onder haar hoede. Renske is idealistisch, creatief en nieuwsgierig, maar heeft ook alles in huis om creatieve concepten om te zetten in een realistisch en succesvol eindproduct.

 • Callista Straub
  Callista Straub HR & Officemanager

  Dankzij Callista Straub, onze spin in het web, kan de rest van het team zich helemaal richten op de inhoud en uitvoering van onze projecten. Van personele en facilitaire zaken tot job- en projectcoaching: Callista zorgt ervoor dat achter de schermen alles op rolletjes loopt en dat teamleden op hun talenten en competenties worden ingezet. Ze houdt graag vele ballen tegelijk in de lucht en zorgt bovendien voor een fijne sfeer op kantoor.

 • Valeska Peek
  Valeska Peek Projectleider

  Valeska Peek is nieuwsgierig, sociaal en heeft een passie voor het bedenken en uitvoeren van projecten voor minder zichtbare groepen. Daarnaast is ze ook een harde werker, en tijdens lange productiedagen op evenementen helemaal in haar element.

 • Jeannell Kolkman
  Jeannell Kolkman Projectmanager

  Jeannell Kolkman is eindverantwoordelijk voor projectmatig werken bij 125Procent. Vanuit haar enorme kennis en ervaring stuurt en ondersteunt Jeannell het team van 125Procent bij het realiseren van projecten op het gebied van planning en organisatie. Haar enthousiasme, scherpe blik en rust zorgen voor vernieuwende concepten en prachtige eindresultaten.

 • Amanda Lingeman
  Amanda Lingeman Projectmedewerker

  Amanda Lingeman is analytisch, leergierig, enthousiast, secuur en ze heeft een geweldige klik met taal. Ze beheert, creëert en schrijft content, onderhoudt onze websites en denkt mee met projectplannen en fondsenaanvragen.

 • Esmee Verschuur
  Esmee Verschuur Projectmedewerker

  Esmee Verschuur zet met veel enthousiasme haar talenten in. Zij is een topper in het organiseren en uitvoeren van projecten en het leggen van verbindingen tussen mensen. Esmee wil haar talenten graag inzetten voor projecten met maatschappelijke thema’s. Op dit moment is zij met haar afstudeeropdracht aan het onderzoeken wat de ‘Aanpak van Impact” inhoudt van 125procent.

 • Zilver Dirks
  Zilver Dirks Projectmedewerker

  Zilver Dirks is projectmedewerker bij 125Procent en zit op dit moment in haar tweede jaar van de opleiding Social Work. Ze is creatief, nieuwsgierig en geïnteresseerd in maatschappelijke thema’s. Zilver is betrokken bij de Haagse Jongeren Ambassadeurs.

 • Nicole Willems
  Nicole Willems Backoffice Medewerker

  Nicole Willems is backoffice medewerker bij 125Procent. Ze is sociaal, hartelijk en enthousiast. Nicole zorgt dat alles facilitair op rolletjes loopt. Ze draag zorg voor de boekhouding, zorgt dat er kantoorartikelen zijn en ondersteunt haar collega’s waar mogelijk, zodat de projectleiders zich volledig op de mooie projecten van 125Procent kunnen richten.

 • Hafsa Mahraoui
  Hafsa Mahraoui Freelance Projectmedewerker

  Hafsa Mahraoui ondersteunt bij verschillende projecten op het gebied van publiciteit, strategie/conceptontwikkeling, fondsenwerving en training/coaching. Hafsa is flexibel, daadkrachtig, strategisch en erg gedreven. Ze is expert op het gebied van talentontwikkeling en dan voornamelijk voor specifieke doelgroepen (jongeren, vrouwen en vluchtelingen). Zij is die doorzetter die niet ophoudt totdat de klus geklaard is.

125Procent Flexibele Team

 • Daniel Schoevaart
  Daniel Schoevaart Projectmedewerker

  Daniel Schoevaart helpt 125Procent om de kloof tussen doven, slechthorenden en horenden te verkleinen. Hij is open, creatief, enthousiast, spreekt vier gebarentalen en is een bekend gezicht in de Nederlandse Dovengemeenschap.

 • Leah van Praag
  Leah van Praag Grafisch Ontwerpster

  Leah van Praag ontwerpt het artwork voor campagnes van 125Procent. Door haar flexibiliteit en inzet levert ze altijd binnen de deadline het beste werk af. Leah kan zich inleven in verschillende doelgroepen en verschillende marktsegmenten.

 • Eljany Koppe
  Eljany Koppe Web Designer

  Eljany Koppe is de website en cms-specialist van 125Procent. Alle websites van projecten van 125Procent zijn door Eljany gebouwd. Ze begeleidt de rest van het team in het zelfstandig beheren van de content van al deze websites.

Vul hier je zoekopdracht in