• Alan Bredenhorst
  Alan Bredenhorst Directeur

  Alan Bredenhorst is eigenaar van 125Procent BV en allround manager van alle projecten van 125Procent. Hij stuurt zijn team aan met tomeloze energie en passie voor zijn werk én alle betrokkenen.

 • Maud Kooistra
  Maud Kooistra Teamleider & Projectleider Senior

  Maud Kooistra bewaakt de kwaliteit en inhoud van projecten en zorgt dat teamleden op hun talenten en competenties worden ingezet. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de onderzoeksafdeling. Maud is strategisch, analytisch en ambitieus.

 • Jeannell Kolkman
  Jeannell Kolkman Accountmanager Senior

  Jeannell Kolkman is allround organisator van evenementen. Vanuit haar enorme kennis en ervaring stuurt en ondersteunt Jeannell het team van 125Procent bij het realiseren van projecten. Haar enthousiasme, scherpe blik en rust zorgen voor vernieuwende concepten en prachtige eindresultaten.

 • Renske van Luijn
  Renske van Luijn Projectleider Medior

  Renske van Luijn is projectleider bij 125Procent en heeft verschillende grote projecten onder haar hoede. Renske is idealistisch, creatief en nieuwsgierig, maar heeft ook alles in huis om creatieve concepten om te zetten in een realistisch en succesvol eindproduct.

 • Gerzon Soenarto
  Gerzon Soenarto Projectassistent Junior

  Gerzon Soenarto startte als rolmodel, rapper en presentator voor het project ‘Hoe word je rijk?’ en werkt nu drie dagen per week mee aan verschillende projecten bij 125Procent. Gerzon werkt hard en heeft passie voor wat hij doet.

 • Callista van Delft
  Callista van Delft Officemanager

  Dankzij onze spin in het web Callista kunnen wij ons helemaal richten op de inhoud en uitvoering van onze projecten. Van financiën, procesbewaking en facilitaire zaken, tot personele zaken en jobcoaching: Callista zorgt ervoor dat achter de schermen alles op rolletjes loopt. Ze houdt graag vele ballen tegelijk in de lucht en zorgt bovendien voor een fijne sfeer op kantoor.

 • Daniel Schoevaart
  Daniel Schoevaart Projectmedewerker

  Daniel Schoevaart helpt 125Procent om de kloof tussen doven, slechthorenden en horenden te verkleinen. Hij is open, creatief, enthousiast, spreekt vier gebarentalen en is een bekend gezicht in de Nederlandse Dovengemeenschap.

 • Jonathan Sleeboom
  Jonathan Sleeboom Projectmedewerker Medior

  Jonathan Sleeboom is tekstueel en inhoudelijk een grote aanwinst voor het team. Jonathan werkt aan verschillende projecten mee, waarbij hij zich vooral stort op de inhoudelijke, productionele en educatieve aspecten.

 • Valeska Peek
  Valeska Peek Projectmedewerker Medior

  Valeska Peek is nieuwsgierig, sociaal en heeft een passie voor het bedenken en uitvoeren van projecten voor minder zichtbare groepen. Daarnaast is ze ook een harde werker, en tijdens lange productiedagen op evenementen helemaal in haar element.

Team 125Procent (extern)

 • Jasper van Dijk
  Jasper van Dijk Freelancer

  Jasper van Dijk is een echte allrounder. Hij is daarnaast specialist in (online) marketing, social media en PR. Jasper is een keigoede projectleider en ook nog eens een ontzettend fijne collega.

 • Eljany Koppe
  Eljany Koppe Web Designer

  Eljany Koppe is de website en cms-specialist van 125Procent. Alle websites van projecten van 125Procent zijn door Eljany gebouwd. Ze begeleidt de rest van het team in het zelfstandig beheren van de content van al deze websites.

 • Leah van Praag
  Leah van Praag Grafisch Ontwerpster

  Leah van Praag ontwerpt het artwork voor campagnes van 125Procent. Door haar flexibiliteit en inzet levert ze altijd binnen de deadline het beste werk af. Leah kan zich inleven in verschillende doelgroepen en verschillende marktsegmenten.

 • Coen van Heteren
  Coen van Heteren Freelance projectleider

  Coen van Heteren is freelance projectleider en werkt al geruime tijd samen met 125Procent. Coen is energiek, passievol en doelgericht. Naast zijn werkzaamheden voor 125Procent is Coen al ruim 15 jaar jongerencoach.

 • Jerry Rijstenbil
  Jerry Rijstenbil Theaterregisseur

  Jerry Rijstenbil is acteur, zanger, schrijver en regisseur. Met zijn bedrijf FableFactory creëert hij (familie)producties, (dance)acts en concepten voor theater, festivals, clubs en (zakelijke) evenementen.

Vul hier je zoekopdracht in