• Callista van Delft
  Callista van Delft HR & Officemanager

  Dankzij Callista van Delft, onze spin in het web, kan de rest van het team zich helemaal richten op de inhoud en uitvoering van onze projecten. Van personele en facilitaire zaken tot job- en projectcoaching: Callista zorgt ervoor dat achter de schermen alles op rolletjes loopt en dat teamleden op hun talenten en competenties worden ingezet. Ze houdt graag vele ballen tegelijk in de lucht en zorgt bovendien voor een fijne sfeer op kantoor.

 • Jeannell Kolkman
  Jeannell Kolkman Projectmanager

  Jeannell Kolkman is eindverantwoordelijk voor projectmatig werken bij 125Procent. Vanuit haar enorme kennis en ervaring stuurt en ondersteunt Jeannell het team van 125Procent bij het realiseren van projecten op het gebied van planning en organisatie. Haar enthousiasme, scherpe blik en rust zorgen voor vernieuwende concepten en prachtige eindresultaten.

 • Jasper van Dijk
  Jasper van Dijk Projectleider

  Jasper van Dijk is een echte allrounder. Naast projectleider is hij specialist in (online) marketing, social media en PR. Jasper is creatief, oplossingsgericht en ook nog eens een ontzettend fijne en vrolijke collega.

 • Renske van Luijn
  Renske van Luijn Projectleider

  Renske van Luijn is projectleider bij 125Procent en heeft verschillende grote projecten onder haar hoede. Renske is idealistisch, creatief en nieuwsgierig, maar heeft ook alles in huis om creatieve concepten om te zetten in een realistisch en succesvol eindproduct.

 • Daniel Schoevaart
  Daniel Schoevaart Projectmedewerker

  Daniel Schoevaart helpt 125Procent om de kloof tussen doven, slechthorenden en horenden te verkleinen. Hij is open, creatief, enthousiast, spreekt vier gebarentalen en is een bekend gezicht in de Nederlandse Dovengemeenschap.

 • Valeska Peek
  Valeska Peek Projectmedewerker

  Valeska Peek is nieuwsgierig, sociaal en heeft een passie voor het bedenken en uitvoeren van projecten voor minder zichtbare groepen. Daarnaast is ze ook een harde werker, en tijdens lange productiedagen op evenementen helemaal in haar element.

 • Alan Bredenhorst
  Alan Bredenhorst Directeur

  Alan Bredenhorst is eigenaar van 125Procent BV, heeft de algemene leiding en is senior projectleider van diverse projecten van 125Procent. Alan zet partnerships op, is verantwoordelijk voor acquisitie en zet de visie van het bedrijf om naar concrete methodieken en activiteiten. Hij stuurt zijn team aan met tomeloze energie en passie voor zijn werk én alle betrokkenen.

Team 125Procent (extern)

 • Hafsa Mahraoui
  Hafsa Mahraoui Freelance Projectmedewerker

  Hafsa Mahraoui ondersteunt bij verschillende projecten op het gebied van publiciteit, strategie/conceptontwikkeling, fondsenwerving en training/coaching. Hafsa is flexibel, daadkrachtig, strategisch en erg gedreven. Ze is expert op het gebied van talentontwikkeling en dan voornamelijk voor specifieke doelgroepen (jongeren, vrouwen en vluchtelingen). Zij is die doorzetter die niet ophoudt totdat de klus geklaard is.

 • Eljany Koppe
  Eljany Koppe Web Designer

  Eljany Koppe is de website en cms-specialist van 125Procent. Alle websites van projecten van 125Procent zijn door Eljany gebouwd. Ze begeleidt de rest van het team in het zelfstandig beheren van de content van al deze websites.

 • Leah van Praag
  Leah van Praag Grafisch Ontwerpster

  Leah van Praag ontwerpt het artwork voor campagnes van 125Procent. Door haar flexibiliteit en inzet levert ze altijd binnen de deadline het beste werk af. Leah kan zich inleven in verschillende doelgroepen en verschillende marktsegmenten.

 • Eva Oskam
  Eva Oskam Projectmedewerker

   Eva ondersteunt 125Procent bij jongerenparticipatieprojecten en is zelf een rolmodel voor andere jongeren. Door haar eigen inzet voor haar stad, ons land en de wereld kan ze vanuit eigen ervaring meedenken over hoe jongeren geactiveerd kunnen worden. 

Voormalige werknemers

 • Maud Kooistra
  Maud Kooistra Projectleider

  Maud Kooistra is erg goed in het vertalen van visie naar stukken als offertes, maar ook in schrijven en zaken uitzoeken. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de interne en externe onderzoeken van 125Procent. Maud is strategisch, analytisch en ambitieus.

 • Jonathan Sleeboom
  Jonathan Sleeboom BackOffice medewerker en Projectmedewerker

  Jonathan Sleeboom is als BackOffice medewerker de steun en toeverlaat van onze HR & Officemanager op het gebied van finance en uitzoekklussen. In beiden is hij bijzonder secuur. Daarnaast is Jonathan als redacteur en kwaliteitsbewaker onderdeel van verschillende projecten, en bouwt en onderhoudt hij websites.

 • Gerzon Soenarto
  Gerzon Soenarto Projectassistent Junior

  Gerzon Soenarto startte als rolmodel, rapper en peer educator voor het project ‘Hoe word je rijk?’ en werkt nu drie dagen per week mee aan verschillende projecten bij 125Procent. Gerzon werkt hard en heeft passie voor wat hij doet.

 • Prisha Arjun Sharma
  Prisha Arjun Sharma Projectassistent/stagair

  Prisha Arjun Sharma loopt stage als projectassistent bij 125Procent. Ze heeft ervaring als pedagoog en docent weerbaarheid/gevaarsbeheersing en vindt het belangrijk om naar jongeren te luisteren en hun input serieus te nemen. Prisha is assistent-begeleider bij het project Haagse Jongerenambassadeurs en gaat ondersteunen bij verschillende producties van 125Procent.

 • Saïd Jamal
  Saïd Jamal Projectmedewerker Junior & Gebarendocent

  Said Jamal helpt 125Procent om de kloof tussen doven, slechthorende en horenden te verkleinen. Hij geeft les in gebarentaal en maakt filmpjes in gebarentaal. Door zijn netwerk in de dovenwereld legt hij connecties die voor zijn horende collega’s erg waardevol zijn.

Vul hier je zoekopdracht in