• Alan Bredenhorst
  Alan Bredenhorst Directeur

  Alan Bredenhorst is eigenaar van 125Procent BV en allround manager van alle projecten van 125Procent. Hij stuurt zijn team aan met tomeloze energie en passie voor zijn werk én alle betrokkenen.

 • Maud Kooistra
  Maud Kooistra Teamleider & Projectleider Senior

  Maud Kooistra bewaakt de kwaliteit en inhoud van projecten en zorgt dat teamleden op hun talenten en competenties worden ingezet. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de onderzoeksafdeling. Maud is strategisch, analytisch en ambitieus.

 • Jeannell Kolkman
  Jeannell Kolkman Accountmanager Senior

  Jeannell Kolkman is allround organisator van evenementen. Vanuit haar enorme kennis en ervaring stuurt en ondersteunt Jeannell het team van 125Procent bij het realiseren van projecten. Haar enthousiasme, scherpe blik en rust zorgen voor vernieuwende concepten en prachtige eindresultaten.

 • Renske van Luijn
  Renske van Luijn Projectleider Medior

  Renske van Luijn is projectleider bij 125Procent en heeft verschillende grote projecten onder haar hoede. Renske is idealistisch, creatief en nieuwsgierig, maar heeft ook alles in huis om creatieve concepten om te zetten in een realistisch en succesvol eindproduct.

 • Gerzon Soenarto
  Gerzon Soenarto Projectassistent Junior

  Gerzon Soenarto startte als rolmodel, rapper en presentator voor het project ‘Hoe word je rijk?’ en werkt nu drie dagen per week mee aan verschillende projecten bij 125Procent. Gerzon werkt hard en heeft passie voor wat hij doet.

 • Callista van Delft
  Callista van Delft Officemanager

  Dankzij onze officemanager Callista van Delft kunnen wij ons helemaal richten op de inhoud en uitvoering van de projecten. Bovendien zorgt ze ook nog eens voor een fijne sfeer op kantoor.

 • Saïd Jamal
  Saïd Jamal Projectmedewerker Junior & Gebarendocent

  Said Jamal helpt 125Procent om de kloof tussen doven, slechthorende en horenden te verkleinen. Hij geeft les in gebarentaal en maakt filmpjes in gebarentaal. Door zijn netwerk in de dovenwereld legt hij connecties die voor zijn horende collega’s erg waardevol zijn.

 • Jonathan Sleeboom
  Jonathan Sleeboom Projectmedewerker Medior

  Jonathan Sleeboom is tekstueel en inhoudelijk een grote aanwinst voor het team. Jonathan werkt aan verschillende projecten mee, waarbij hij zich vooral stort op de inhoudelijke, productionele en educatieve aspecten.

 • Valeska Peek
  Valeska Peek Projectmedewerker Medior

  Valeska Peek is nieuwsgierig, sociaal en heeft een passie voor het bedenken en uitvoeren van projecten voor minder zichtbare groepen. Daarnaast is ze ook een harde werker, en tijdens lange productiedagen op evenementen helemaal in haar element.

Team 125Procent (extern)

 • Jasper van Dijk
  Jasper van Dijk Freelancer

  Jasper van Dijk is een echte allrounder. Hij is daarnaast specialist in (online) marketing, social media en PR. Jasper is een keigoede projectleider en ook nog eens een ontzettend fijne collega.

 • Eljany Koppe
  Eljany Koppe Web Designer

  Eljany Koppe is de website en cms-specialist van 125Procent. Alle websites van projecten van 125Procent zijn door Eljany gebouwd. Ze begeleidt de rest van het team in het zelfstandig beheren van de content van al deze websites.

 • Leah van Praag
  Leah van Praag Grafisch Ontwerpster

  Leah van Praag ontwerpt het artwork voor campagnes van 125Procent. Door haar flexibiliteit en inzet levert ze altijd binnen de deadline het beste werk af. Leah kan zich inleven in verschillende doelgroepen en verschillende marktsegmenten.

 • Eva Oskam
  Eva Oskam Projectmedewerker

   Eva ondersteunt 125Procent bij jongerenparticipatieprojecten en is zelf een rolmodel voor andere jongeren. Door haar eigen inzet voor haar stad, ons land en de wereld kan ze vanuit eigen ervaring meedenken over hoe jongeren geactiveerd kunnen worden. 

  • Lieke van Schooten
   Lieke van Schooten Freelancer

   Lieke van Schooten werkt bij ons als tolkencoördinator voor dovenprojecten. Lieke is open, communicatief en gedreven. Ze kan als geen ander verbindingen leggen tussen de dove en de horende wereld.

  • Coen van Heteren
   Coen van Heteren Freelance projectleider

   Coen van Heteren is freelance projectleider en werkt al geruime tijd samen met 125Procent. Coen is energiek, passievol en doelgericht. Naast zijn werkzaamheden voor 125Procent is Coen al ruim 15 jaar jongerencoach.

  • Melissa Frieser
   Melissa Frieser Freelance projectmedewerker

   Alan Bredenhorst werkt al zo’n 20 jaar samen met Melissa Frieser. Ze is ooit begonnen als stagiaire en nu is ze extern uitvoerder van projecten voor 125Procent. Melissa produceert met passie en doorzettingskracht. Als Melissa zich inzet voor een project, dan doet ze dat snel en accuraat.

  Vul hier je zoekopdracht in