125Procent vrijwilligers

Onze organisatie wordt gedreven door de kracht van onze vrijwilligers. Hun inzet, toewijding en liefde voor anderen is werkelijk onbetaalbaar. Wij zijn ontzettend dankbaar voor hun bijdrage aan onze projecten en maatschappelijke doelstellingen. Dankzij onze vrijwilligers kunnen wij onze missie blijven vervullen en bouwen aan een betere toekomst voor iedereen. Zij zijn de helden die ons inspireren en ons laten zien wat er mogelijk is als we samenwerken en ons inzetten voor anderen. Wij zijn ontzettend trots op onze vrijwilligers en blijven ons inzetten om hen te waarderen en te ondersteunen in alles wat ze doen.

125Procent vrijwilligersraad

Onze ruim 100 vrijwilligers zijn stuk voor stuk bijzonder waardevol, maar vijf van hen hebben iets extra’s. Deze vaste, trouwe vrijwilligers vormen samen onze 125Procent vrijwilligersraad. Met hen komen we minimaal twee keer per jaar samen om te brainstormen over belangrijke onderwerpen en om plannen te ontwikkelen om onze vrijwilligers nog meer te kunnen bieden.

Wij vinden het belangrijk om onze vrijwilligers net dat beetje extra te geven. Zo kunnen ze werkervaring opdoen, andere vrijwilligers ontmoeten, nieuwe vaardigheden leren en vooral ook genieten van hun inzet en verbondenheid met anderen.

125Procent Magazine – thema: vrijwilligers

Samen met onze vrijwilligersraad hebben we in 2022 het 125Procent Magazine ontwikkeld, een digitaal magazine waarin onze vrijwilligers centraal staan. Dit magazine is een ode aan al onze vrijwilligers en laat zien hoeveel impact hun inzet heeft op anderen en op de samenleving als geheel.

125Procent vrijwilligersraad

 • Nel
  Nel Lid Vrijwilligersraad

  Nel is al sinds het ontstaan van 125Procent betrokken als vrijwilliger bij verschillende evenementen. Volgens Nel is de organisatie van deze uiteenlopende evenementen uitstekend opgezet. Het sociale karakter van de projecten maakt het voor haar een genot om als vrijwilliger aan deze evenementen mee te werken. De onderlinge sfeer is daarbij van onschatbare waarde en de waardering die zij ontvangt, maken haar trots. Nel is van mening dat 125Procent een topbedrijf is dat zijn vrijwilligers koestert en daar is zij enorm dankbaar voor!

 • Lucienne
  Lucienne Lid Vrijwilligersraad

  Lucienne houdt van nieuwe ervaringen en heeft als vrijwilliger bij 125Procent gewerkt op mooie evenementen. Ze zorgt voor de spullen van de crew en regelt eten voor iedereen. Haar mooiste beloning was het haken van rozen voor de jurken op het 200-jarig koninkrijksevenement en ze heeft ook in een sneeuwpak rondgelopen. Lucienne is altijd vrolijk en ons zonnetje tijdens evenementen.

 • Shankar
  Shankar Lid Vrijwilligersraad

  Shankar doet naast zijn studie vrijwilligerswerk bij 125procent. Hij waardeert de leuke sfeer en motivatie van de mensen waarmee hij werkt, wat ervoor zorgt dat hij altijd blij naar huis gaat. Shankar kan ook aangeven waar zijn interesses liggen en wordt ingedeeld bij taken die hij leuk vindt om zijn vaardigheden op dat gebied verder te ontwikkelen.

 • Shania
  Shania Lid Vrijwilligersraad

  Shania studeert Bestuurskunde en doet vrijwilligerswerk sinds haar 16e. Ze geniet van vrijwilligerswerk omdat het haar de kans geeft iets terug te doen voor de samenleving en zich in te zetten voor onderwerpen waar ze om geeft. Voor Shania is vrijwilligerswerk de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen en tegelijkertijd bij te dragen aan maatschappelijke waarde.

 • Melvin
  Melvin Lid Vrijwilligersraad

  Melvin zet zich vol enthousiasme in als vrijwilliger voor 125Procent. Hij waardeert de creativiteit en kwaliteit waarmee de evenementen worden georganiseerd en is onder de indruk van de uitstekende samenwerking tussen alle betrokkenen, waardoor elk evenement een groot succes wordt. Het feit dat 125Procent aansluit bij de doelgroepen waar Melvin zich voor inzet, vervult hem met trots en hij hoopt dit nog lang te kunnen blijven doen!

Vul hier je zoekopdracht in