125Procent Vrijwilligersraad

Onze vrijwilligers zijn goud waard! Deze ruim 100 bijzondere mensen zijn bijzonder waardevol voor onze organisatie, onze projecten en onze maatschappelijke doelstellingen.

Met zes van onze vaste, trouwe vrijwilligers hebben we een vrijwilligersraad gevormd. Als raad komen we elke twee maanden samen om te brainstormen over relevante onderwerpen en ontwikkelen we mooie plannen en ideeën om al onze vrijwilligers in het welverdiende zonnetje te zetten. Zo organiseren we samen een jaarlijkse vrijwilligersfeest. Ook werken we samen aan een jaarlijks digitaal vrijwilligers magazine, waarin we onze vrijwilligers en projecten in beeld brengen. En wij zetten onze vrijwilligers in hun kracht met onze Vrijwilligers Academy. De raad denkt met ons mee over wat zij binnen de Academy willen leren en welke manier van leren hen aanspreekt.

Wij geven onze vrijwilligers graag dat beetje extra mee, zodat ze werkervaring op kunnen doen, andere vrijwilligers ontmoeten, nieuwe vaardigheden kunnen leren en uiteraard omdat het mooie resultaten oplevert en vooral ook heel leuk en waardevol is met elkaar.

 • Nel
  Nel Lid Vrijwilligersraad

  Nel is vanaf het ontstaan van 125Procent betrokken geweest bij het uitvoeren van verschillende evenementen. Nel: ‘De organisatie van al deze uiteenlopende evenementen zit goed in elkaar en niet alleen het sociale karakter van de projecten maakt het een feest om als vrijwilliger mee te mogen werken, maar ook de sfeer onderling en de waardering van de directie. 125Procent is een TOP-bedrijf dat zijn vrijwilligers koestert!’

 • Lucienne
  Lucienne Lid Vrijwilligersraad

  Lucienne vindt het leuk om andere mensen te leren kennen en nieuwe ervaringen en belevenissen mee te ontdekken en ervaren. Daarom is zij heel dankbaar dat zij al op vele mooie evenementen voor ons als vrijwilliger heeft mogen werken. Graag bewaakt zij daar achter de schermen alle spullen van de crew en zorgt ervoor dat er voor iedereen broodjes zijn. De mooiste beloning die Lucienne tijdens haar vrijwilligerswerk voor 125Procent heeft mogen ontvangen, is dat zij de rozen voor op de jurken heeft mogen haken, die schitterden tijdens het 200 jaar koninkrijk. Het mafste dat zij rondliep was in een sneeuwpoppak. Lucienne is ons zonnetje in huis tijdens evenementen. Ze is altijd vrolijk.

 • Shankar
  Shankar Lid Vrijwilligersraad

  Shankar is 18 jaar oud en is student. Shankar vind het belangrijk om zich, naast zijn studie, in te zetten voor de maatschappij. ‘Het fijne aan vrijwilliger zijn bij 125procent is dat er altijd een leuke sfeer is: iedereen is gemotiveerd. Er wordt hard gewerkt, maar ook heel veel gelachen. Dat zorgt ervoor dat ik altijd met een blij gevoel naar huis ga.’ Ook heeft Shankar de mogelijkheid om aan te geven waar zijn interesses liggen. Op die manier wordt hij ingedeeld bij de taken die hij leuk vindt en krijgt Shankar de mogelijkheid om zijn vaardigheden op dat gebied verder te ontwikkelen.

 • Shania
  Shania Lid Vrijwilligersraad

  Shania is 22 jaar en student Bestuurskunde. Shania is vanaf haar 16e al participerend burger. Dat was ook haar eerste kennismaking met vrijwilligerswerk. Shania geniet van vrijwilligerswerk, omdat het voor haar een manier is om iets terug te doen voor de samenleving. Maar het is ook een manier om zich in te zetten op onderwerpen waar ze om geeft en waar ze graag verandering of verbetering in zou willen brengen. Al met al is vrijwilligerswerk voor Shania de mogelijkheid om de beste versie van haarzelf naar buiten te brengen, steeds meer te evolueren in een betere versie en in dat proces bijdragen aan het creëren van maatschappelijke waarde.

 • Melvin
  Melvin Lid Vrijwilligersraad

  Melvin zet zich graag in voor 125Procent als vrijwilliger. Melvin vindt dat er altijd hele  leuke evenementen worden georganiseerd. Ook is hij onder de indruk van de onderlinge goede samenwerking waardoor er telkens weer een geslaagd evenement wordt gemaakt. 125Procent sluit aan bij de doelgroepen waar Melvin zich voor inzet. En hij hoopt dit nog lang te kunnen doen!

Vul hier je zoekopdracht in