• Tien jaar geleden kwam met 125Procent een hele mooie organisatie tot stand waar ik ontzettend graag mee samenwerk en die staat voor positieve empowerment en echte feeling voor de doelgroep. Op nog vele jaren.

  Ingrid Leentvaar
  Ingrid Leentvaar Domeinadviseur Financiële Hulpverlening Gemeente Den Haag
 • De reacties waren UITSLUITEND positief! De mensen vonden het heel leuk om met de jongeren te spreken en waren geraakt door de persoonlijke verhalen. Missie geslaagd dus!

  William Tuls
  William Tuls Beleidsadviseur internationaal Openbaar Ministerie
 • Ben je op zoek naar een projectbureau met veel verstand van en ervaring met jongerencommunicatie en jongerenparticipatie, dan ben je bij 125Procent aan het juiste adres. Mooi is ook dat ze jongeren betrekken bij hun aanpak, flexibel zijn en snel kunnen schakelen.

  Ilona Ligtvoet
  Ilona Ligtvoet Projectleider 'Haagse Kracht' Loosduinen
 • 125Procent doet zijn naam eer aan. Zeer flexibel gezien alle laatste ad hoc zaken. 125Procent luistert goed naar de klant en schakelt op zaken die nodig zijn. En dit alles in een goede en gezellige samenwerking. Volgend jaar weer!

  Lesly Green
  Lesly Green Projectleider WerkgeversServicepunt Den Haag
 • Sinds twee jaar werken wij samen met 125Procent, en hebben we inmiddels verschillende projecten in samenwerking vorm gegeven. 125Procent is vanuit haar expertise en kennis van onze sector in staat om snel te schakelen, met ons mee te denken en aantoonbaar waarde toe te voegen. Hierdoor ervaren we de oprechte service van 125Procent als prettig en op maat: samen met hen krijgen concepten en producten diepgang.

  Edwin Levels
  Edwin Levels Directeur Spirit Jeugd en Opvoedhulp
 • Wat een enthousiasme, inzet, energie en creativiteit van 125Procent voor de Nationale LeesVertelwedstrijd voor dove kinderen!

  Mieneke van der Jagt
  Mieneke van der Jagt Voorzitter st. Woord & Gebaar
 • Het mooie aan 125Procent is de combinatie van idealisme met professionaliteit. Ze werken snel en volledig, zijn zeer pro-actief en zijn in staat om verbindingen op verschillende niveaus en in verschillende organisaties te maken.

  Eveline Hulsbergen
  Eveline Hulsbergen beleidsadviseur gemeente Amsterdam, stadsdeel Zuid
 • Een gepassioneerd jong team, dat geen onderscheid maakt tussen doof en horend. 125Procent organiseert niet voor maar mét de bezoekers: co-creatie bepaalt het succes!  

  Maks Oosterbaan
  Maks Oosterbaan Bestuurslid Stichting MuteSounds
 • Tijdens het Landelijk Overleg Communicatie kregen we complimenten voor het vele werk dat we samen met 125Procent verzet hebben voor het realiseren van de Week van de Rechtspraak.

  Marjemme van Poelgeest
  Marjemme van Poelgeest Sr. Communicatieadviseur en persvoorlichter, Paleis van Justitie
 • Zorgvuldig, betrokken, en net die stap meer, zomaar en ongevraagd. Echt met recht 125Procent. En daarbij ook nog eens voor 125Procent plezier tijdens de samenwerking.

  Kim Padding
  Kim Padding Projectleider Jeugdwerkgelegenheid - Gemeente Den Haag
 • Altijd geweldige, originele en grappige ideeën. Alan en zijn team denken met je mee en keuren nooit iets af. Het enthousiasme, de precisie en de enorme hoeveelheid kennis zorgen voor fantastische eindresultaten.

  Glenn van Haaster
  Glenn van Haaster Haas Filmproducties
 • Met 125Procent haal je gedreven en enthousiaste professionals op het gebied van jongerenparticipatie in huis. Alan en zijn team koppelen enthousiaste en kundige jongeren aan organisaties en instellingen en laten hen de kracht van deze samenwerking ervaren.

  Donatello Piras
  Donatello Piras Debat Instituut Nederland
 • Alan en zijn team zijn altijd creatief, inventief en snel met het realiseren van de vraag.

  Scarlett van Keerberghen
  Scarlett van Keerberghen Coca Cola Enterprises BV
 • Ik heb de oprichter van 125Procent leren kennen als projectleider met hart en ziel. Alan is zeer betrokken en creatief. Een harde werker en een goede klik met de doelgroep.

  Martijn Dahmeijer
  Martijn Dahmeijer Gemeente Den Haag, hoofd beleid SZW
 • Al vijftien jaar werk ik samen met Alan. Hij produceert met zijn bedrijf 125Procent vakkundig evenementen. Zijn kennis van de Haagse kaart en nooit aflatende enthousiasme om doelgroepen te ontdekken en te betrekken is een groot goed.

  Susan de Kruiff
  Susan de Kruiff Kunst- en cultuurmakelaar
 • Bij de Haagse Jongerenambassadeurs krijgen jongeren de mogelijkheid om actie te ondernemen. Ze krijgen de ruimte om het beste uit zichzelf te halen. Op deze manier zijn meerdere wethouders 'wakker' geschud, om ze te laten luisteren naar de jongeren in de stad.

  Boudewijn Trompert
  Boudewijn Trompert Strategisch manager at DPM | groep
 • 125Procent is bijzonder sterk in het bedenken van methodieken die bedrijven verder kunnen helpen op allerlei beleidsmatige vlakken. De sessies waarin de methodieken worden toegepast worden op een gestructureerde, prettige manier geleid.

  Otto van de Sanden
  Otto van de Sanden Directeur Attacom Jongerencommunicatie
 • Op 125Procent kan je altijd rekenen. Het team voegt veel toe aan ieder project met hun drive, creativiteit, enorme kennis op hun vakgebied en een hele hoge schakelsnelheid.

  Linda Frietman
  Linda Frietman Founder and CEO of IamProgrez
 • Een bedrijfsinstructiefilm, net even anders gemaakt waardoor hij in heel Central Europe te gebruiken was.

  Quirien Janssen
  Quirien Janssen PMO Global Portal Services ING Bank
 • 125Procent heeft het juiste gevoel voor het doel dat je voor ogen hebt: inspiratie met visie.

  Irma Smits
  Irma Smits Gemeente Den Haag, Bureau Ooievaarspas

Vul hier je zoekopdracht in