Missie

Wij bouwen in een sterke, betrokken en inclusieve maatschappij, waarin iedereen meetelt en meedoet.

125Procent ziet het streven naar deze maatschappelijke impact als het kloppend hart van het bedrijf.

Visie

Bij 125Procent geloven we dat je maatschappelijke problemen om kunt zetten in kansen en dat je met innovatieve ideeën van een achterstand een voorsprong kunt maken. Dat doen we door maatschappelijke vraagstukken op te lossen door het ontwikkelen en organiseren van projecten, waarbij alle betrokkenen meebeslissen en actief meedoen op basis van hun interesse, passie of talent .

10-jarig-jubileum-team-groepsfoto-2023-web

In opdracht van bedrijven, overheid en semi-overheid realiseert 125Procent projecten met maatschappelijke meerwaarde, voor de klant en voor de maatschappij . Dat doet 125Procent niet alleen. Met een geweldig team op kantoor, trouwe samenwerkingspartners en vakkundige specialisten presteert 125Procent het steeds weer om de klant en de doelgroep te verrassen, tevreden te stellen en vooral ook terug te laten komen voor nog meer mooie projecten. 125Procent is trouw aan haar klanten en relaties en is trots op de teamspirit en bevlogenheid waarmee er elke keer weer wordt samengewerkt. Samen projecten realiseren die bijdragen aan een mooiere en betere maatschappij, dát is waar wij als team voor staan.

Alan Bredenhorst

Alan Bredenhorst is eigenaar en oprichter van 125Procent. Met zijn kennis van zaken, bevlogenheid en een tomeloze energie zet Alan zich al ruim 20 jaar in op een breed scala aan maatschappelijke thema’s. Als specialist in produceren, participatie en communicatie weet Alan als geen ander doelgroepen te raken, enthousiasmeren en blijvend te betrekken. Alan werkt vaak met en voor jongeren, maar dat is zeker niet de enige doelgroep waar hij mee werkt. Van jong tot oud weet Alan mensen te inspireren en aan te zetten tot meedoen, samenwerken en presteren. Voor zichzelf en voor een ander.

Vul hier je zoekopdracht in