125Procent

Wij zijn een impact gedreven project- en communicatiebureau voor maatschappelijke vraagstukken. We ontwikkelen concepten en voeren die uit in samenwerking met de doelgroep. Met ons zeer betrokken en inspirerende team dragen bij aan een sterkere, betrokken en inclusieve maatschappij, waarbij we altijd kijken naar de mogelijkheden en niet naar de beperkingen van mensen.

Pas jij bij onze kernwaarden: net dat stapje extra, mensgericht, toegewijd, lef en respect? Dan pas jij vast in ons gedreven en passievolle team.

Vacatures

Bijzonder project zoekt enthousiaste (jongeren)trainers

Hey hallo, heb jij zin om jongeren te coachen, ben je gek op muziek en wil je iets betekenisvol doen voor de maatschappij? Word dan trainer bij MDT Muziekmakers!

Wat is MDT? Kort gezegd, Maatschappelijke Diensttijd (MDT) is een initiatief van de Nederlandse overheid gericht op jongeren tussen de 16-25 jaar. Het doel? En kans voor jongeren om hun talenten te ontdekken, iets moois te doen voor anderen en nieuwe vrienden te maken. En ja, dat maakt onze samenleving een stukje sterker.

MDT Muziekmakers project

Bij MDT Muziekmakers gaan jongeren (16-25 jaar) op een creatief avontuur. Ze maken muziek voor ‘Levenskenners’, personen die te maken hebben met uitsluiting in de maatschappij, zoals ouderen of mensen met schulden.

Dit project draait om meer dan alleen muziek; het gaat om inclusie, nieuwe perspectieven ontdekken en echt een verschil maken.

Jouw rol?

Jij wordt de trainer / coach die deze jonge muzikanten helpt hun pad te vinden. Het avontuur duurt zo’n 9 weken, met workshops op scholen, mbo’s en hbo’s. En wees gerust, je wordt eerst helemaal klaargestoomd met een gratis training. Deze vindt plaats op dinsdag 3, woensdag 4 en donderdag 5 september.

Wie zoeken we?

  • Iemand die jongeren kan inspireren en begeleiden.
  • Je voelt je thuis bij de vibes van de jeugd en hebt ervaring met jongerenwerk.
  • Je bent zelf ook altijd bezig met leren en groeien.
  • Je kunt inspelen op de behoeften van jongeren, waarbij je een veilige en inclusieve omgeving schept.
  • Persoonlijke ontwikkeling en reflectie zijn voor jou essentieel.
  • Je bent beschikbaar voor de training, workshops en coachingsessies en minstens één dag per week.

Wat krijg je?

  • Een training om je skills in groepsdynamiek en leiderschap te boosten.
  • Een unieke kans om impact te maken en bij te dragen aan de groei van jongeren.
  • Samenwerken in een supergemotiveerd team.
  • Een freelance dagvergoeding en reiskosten.

Interesse?

Zin om mee te doen? Stuur je motivatie en CV in het Nederlands voor 25 mei naar hallo@mdtmuziekmakers.nl . Heb je vragen? Callista, onze HR-heldin, helpt je graag via hallo@mdtmuziekmakers.nl .

Check www.125procent.nl en www.fablefactory.nl voor meer info.

Meer weten en solliciteren?

Op dit moment hebben wij geen concrete openstaande vacatures, maar open sollicitatiebrieven met motivatie en CV zijn bij ons altijd welkom.

Jouw motivatie en CV ontvangen we graag in het Nederlands per e-mail via info@125procent.nl. Voor meer informatie over de inhoud van de  functie, of vragen over de sollicitatieprocedure, kun je terecht bij Callista Straub, HR manager. Meer informatie over 125Procent is te vinden op www.125procent.nl.

Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam Zuid. Echter werken wij momenteel veelal thuis, met professionele ondersteuning via online tools en communicatie. Afhankelijk van de regelgeving is één of meerdere dagen per week op kantoor werken mogelijk.

Vul hier je zoekopdracht in