Contessa van Renesse 125Procent
Contessa van Renesse 125Procent
Contessa van Renesse 125Procent
Contessa van Renesse 125Procent
Logo Contessa van Renesse 125Procent

Producent ‘De Contessa van Renesse’

‘De Contessa van Renesse’ is een tv-serie voor de hele familie, uitgezonden in 2012 en 2013 op RTL4 en op RTL8. Hierin beleeft een uitzonderlijk, adellijk trio hilarische en meeslepende avonturen op een vakantiepark in het mooie Zeeland. Acht weken lang volg je de avonturen van de bijzondere personages, prachtige liedjes en spannende avonturen. Ook de Zeeuwse dieren, cultuur en mooie natuur worden in beeld gebracht.

Voorafgaand aan de totstandkoming van de tv-serie was de Contessa als personage al bijna twee jaar in Zeeland actief. Zij was te zien in het theater, op de radio, in de natuur en bij officiële bijeenkomsten. Een breed crossmediaal concept, waarmee Zeeland en de Zeeuwse natuur een extra promotionele boost heeft gekregen!

125Procent was producent van de tv-serie, theatervoorstellingen en alle promotionele activiteiten omtrent ‘De Contessa van Renesse.’

Testimonials

  • Altijd geweldige, originele en grappige ideeën. Alan en zijn team denken met je mee en keuren nooit iets af. Het enthousiasme, de precisie en de enorme hoeveelheid kennis zorgen voor fantastische eindresultaten.

    Glenn van Haaster
    Glenn van Haaster Haas Filmproducties

Posters & Flyers

Vul hier je zoekopdracht in

sprookjesbalon the rox