Frisse blik jongerenproject 125Procent
Frisse blik jongerenproject 125Procent
Frisse blik jongerenproject 125Procent
Frisse Blik op de Zaak

Ambitieuze groep geeft frisse kritische blik

Frisse Blik op de Zaak is een diverse ambitieuze groep jongeren, die onbevangen en kritisch meedenkt, inspireert en hun ongezouten en objectieve mening geeft aan bedrijven en organisaties. Zij geven een frisse blik op producten, diensten of beleid.

Onder professionele begeleiding komt het team op bezoek bij managers, uitvoerend medewerkers of zelfs hele afdelingen om met een no-nonsense houding met hen in dialoog te gaan. Met creatieve werkvormen en methodieken wordt een heel dagdeel gewerkt aan vooraf afgesproken thema’s of onderwerpen.

Een Frisse Blik op de Zaak-sessie levert vaak vernieuwde inzichten en verrassende bevestigingen op. De realistische en soms confronterende visie van de jongeren van 125Procent levert geen kant-en-klare oplossing, maar een verfrissende en creatieve invalshoek op de situatie waardoor ondernemers de juiste oplossing bedenken.

125Procent is samen met Attacom concepteigenaar en uitvoerder van het project.

Testimonials

  • 125Procent is bijzonder sterk in het bedenken van methodieken die bedrijven verder kunnen helpen op allerlei beleidsmatige vlakken. De sessies waarin de methodieken worden toegepast worden op een gestructureerde, prettige manier geleid.

    Otto van de Sanden
    Otto van de Sanden Directeur Attacom Jongerencommunicatie

Posters & Flyers

Frisse blik jongerenproject 125Procent
Frisse blik jongerenproject 125Procent

Vul hier je zoekopdracht in

raad voor de rechtspraak