Jongerenambassadeurs Scheveningen
Jongerenambassadeurs Scheveningen
Jongerenambassadeurs Scheveningen

Jongerenambassadeurs Scheveningen

De Jongerenambassadeurs Scheveningen zijn een diverse groep Scheveningse jongeren die andere jongeren willen stimuleren te participeren in hun eigen stadsdeel.

vanaf 2014 tot en met 2018 hebben de jongerenambassadeurs bijgedragen aan de bevordering van jongerenparticipatie in Scheveningen binnen diverse projecten, activiteiten en organisaties. Het concept is onderdeel van het jongerenparticipatiebeleid van de gemeente Den Haag en het stadsdeel Scheveningen.

Dit deden de ambassadeurs door te adviseren, gevraagd en ongevraagd, op diverse thema’s zoals duurzaamheid, statushouders, maar ook aan diverse organisaties. Het aanzetten tot participatie van jongeren door middel van een vertaalslag tussen adviseren en activeren is het doel.

In  2019 hebben de jongerenambassadeurs Scheveningen  lessen gegeven op verschillende middelbare scholen in stadsdeel Scheveningen over hoe en op welke manieren jongeren zich allemaal actief kunnen inzetten voor hun eigen stadsdeel!

Wil je meer weten over de Jongerenambassadeurs Scheveningen? Check dan de website van de Jongerenambassadeurs Scheveningen, of check de  facebookpagina.

Naast Jongerenambassadeurs Scheveningen heeft 125Procent in een eerder stadium ook al de Haagse Jongerenambassadeurs opgezet.

Posters & flyers

Jongerenambassadeurs Scheveningen
Related Projects

Vul hier je zoekopdracht in