Leergeld Brugklasfestival 2019
Leergeld 2019 Brugklasfestival
Leergeld 2019 Brugklasfestival
Leergeld 2019 Brugklasfestival

Leergeld Brugklasfestival

In steeds meer gezinnen wordt het onmogelijk om kinderen mee te laten doen met sport of muziekles. Kosten die de school met zich meebrengt, zoals een computer of een fiets, zijn voor veel ouders niet meer op te brengen. Leergeld Den Haag geeft noodzakelijke voorzieningen aan kinderen van ouders met een krappe beurs.

Ook de overgang van het Primair onderwijs naar het Voortgezet onderwijs is een grote stap voor kinderen maar ook voor ouders. Tijdens het Leergeld Brugklas festival is het thema; Brugklas op creatieve en educatieve wijze aan bod gekomen.

125Procent heeft de organisatie van het brugklasfestival op zich genomen met als doel meerwaarde te bewerkstelligen.

Op het evenement werden de verstrekkingen van Leergeld Den Haag in het zonnetje gezet en uitgedeeld. Ook waren er diverse stands waar informatie werd gegeven over thema’s die in de brugklas veel aan bod komen.  Het was tevens ook de Kick-off van de schoolspullenpas. De eerste schoolspullenpas werd uitgereikt op het brugklasfestival door wethouder Bert van Alphen.

Nog niet zo lang geleden organiseerden wij het #brugklasfestival.Een daverend succes! Ruim 500 mensen kwamen door de deuren van het Student hotel.We hadden gelukkig veel hulp en samen hebben we een topdag gehad.In willekeurige volgorde bedanken wij de HEMA den haag centrum voor het kaften en de make-up. EQuality voor het optreden. Ook Centrum 16•22 en het Jongeren Informatie Punt Haaglanden voor de voorlichting. Wethouder Bert van Alphen voor zijn aanwezigheid. De dames van de Ooievaarspas Den Haag Den Haag. De mensen van 125Procent voor de prettige samenwerking.Verder iedereen die we vergeten zijn en onze geweldige vrijwilligers!

Geplaatst door Leergeld DenHaag op Donderdag 27 juni 2019
Related Projects

Vul hier je zoekopdracht in