Leergeld Brugklasfestival 2019
Leergeld 2019 Brugklasfestival
Leergeld 2019 Brugklasfestival
Leergeld 2019 Brugklasfestival

Leergeld Brugklasfestival

In steeds meer gezinnen wordt het onmogelijk om kinderen mee te laten doen met sport of muziekles. Kosten die de school met zich meebrengt, zoals een computer of een fiets, zijn voor veel ouders niet meer op te brengen. Leergeld Den Haag geeft noodzakelijke voorzieningen aan kinderen van ouders met een krappe beurs.

Ook de overgang van het Primair onderwijs naar het Voortgezet onderwijs is een grote stap voor kinderen maar ook voor ouders. Tijdens het Leergeld Brugklas festival is het thema; Brugklas op creatieve en educatieve wijze aan bod gekomen.

Op het evenement werden de verstrekkingen van Leergeld Den Haag in het zonnetje gezet en uitgedeeld. Het was tevens ook de Kick-off van de schoolspullenpas.

Nog niet zo lang geleden organiseerden wij het #brugklasfestival.Een daverend succes! Ruim 500 mensen kwamen door de deuren van het Student hotel.We hadden gelukkig veel hulp en samen hebben we een topdag gehad.In willekeurige volgorde bedanken wij de HEMA den haag centrum voor het kaften en de make-up. EQuality voor het optreden. Ook Centrum 16•22 en het Jongeren Informatie Punt Haaglanden voor de voorlichting. Wethouder Bert van Alphen voor zijn aanwezigheid. De dames van de Ooievaarspas Den Haag Den Haag. De mensen van 125Procent voor de prettige samenwerking.Verder iedereen die we vergeten zijn en onze geweldige vrijwilligers!

Geplaatst door Leergeld DenHaag op Donderdag 27 juni 2019
Related Projects

Vul hier je zoekopdracht in

Leergeld 2018 KinderconferentieWereldDovenDag 2018