Grote geluksmomenten tijdens Klein Geluk Dag

In opdracht van vermogensfonds FNO organiseerde 125Procent op dinsdag 14 juni de Klein Geluk Dag, de feestelijke afsluiting van het programma Klein Geluk. We organiseerden deze feestelijke dag voor én met mensen die betrokken zijn bij de diverse Klein Geluk-projecten. Net als bij andere projecten van 125Procent maakten we gebruik van de kennis, ervaring en talenten van de doelgroep. Samen met hen stelden we een fantastisch programma samen, waarvan maar liefst 50 organisaties en 2.000 deelnemers van hebben genoten!

Deelnemende organisaties konden voor ‘hun’ bewoners of zorglocatie een gratis feestpakket bestellen met posters en flyers, versiering, een bon voor hapjes en drankjes en een cadeautje voor alle deelnemers. Vanuit Pakhuis de Zwijger in Amsterdam streamden we een live show naar zorglocaties door heel het land. Host Tooske Ragas nam alle kijkers mee in een online programma met spetterende optredens van Trijntje Oosterhuis en Marco de Hollander. Wij kijken terug op een geslaagde dag vol feestelijkheid, muziek en vooral heel veel geluksmomenten voor alle deelnemers en organisaties. De hele show is terug te kijken op website van FNO.

Het programma
Het programma Klein Geluk van FNO Zorg voor kansen vergroot de levenskwaliteit van mensen met een langdurige beperking op het vlak van gezondheid. Het programma ondersteunt activiteiten die bijdragen aan eigen regie, sociale participatie of welbevinden. De behoefte van de mensen zelf staat hierbij altijd centraal.

Vul hier je zoekopdracht in

Alan Bredenhorst schoof aan bij de podcast Silver Starters van AegonINVENT bijeenkomst uitwisseling