Online evenement, met veel interactie en diverse break-out sessies

13 oktober 2020 organiseerde 125Procent een volledig hybride evenement voor Schuldenlab070. We hebben echt een bijzonder evenement neergezet, qua vorm, inhoud én productie: een dynamische flow in het event, een sprankelende presentatie, interessante inhoud in presentaties en deelsessies, een kwalitatieve lijst met deelnemers, meercameraregie, goede  interactie… het was als totaal plaatje écht geslaagd.

De break-out sessie Financieel Slim Studeren en Saldobaas app werd gepresenteerd door onze directeur Alan Bredenhorst en Clarise Giersthove van Inholland. Alan en Clarice brachten scherpe stellingen in, zoals ‘Studenten zouden slim genoeg moeten zijn om niet in de schulden te komen’. In de chat mochten de online deelnemers reageren, en dat werd flink gedaan.

Ter inspiratie vertelde Alan over de Saldobaas app en Clarise over Financieel Slim Studeren, waarna we de verdieping ingingen met elkaar. Vijf vragen werden gesteld over oplossingen voor studenten en (geen) schulden. De deelnemers kwamen met interessante input: Buddy projecten en geldcoaches, studentenverenigingen inzetten en peer to peer aanpak. Daarnaast gaven de deelnemers aan dat financiële opvoeding al gegeven zou moeten worden voordat ze gaan studeren. Ook belangrijk: taboe doorbreken en duidelijk maken dat het geen schande is om hulp te krijgen.

Je kunt de break-out sessie hier terugzien.

Vul hier je zoekopdracht in

schuldenlab070 studio foto