Boost your future carrièrebeurs banenmarkt 125procent
Boost your future carrièrebeurs banenmarkt 125procent
Boost Your Future Logo

Carrièrebeurs

Zaterdag 8 September 2018 was het alweer tijd voor de vierde editie van Boost Your Future. Zoals altijd vond deze plaats in het Haagse Stadhuis. Dit evenement is de carrièrebeurs voor jongeren uit Den Haag en omgeving die  hun kansen willen vergroten. Jongeren die opnieuw willen studeren of een (bij)baan zoeken krijgen alle ruimte om zich van informatie te voorzien.

In opdracht van de gemeente Den Haag voerde 125Procent een uitgebreide cross mediale jongerencampagne voor jongeren tussen de 18 en de 27 jaar. Mede hierdoor waren er bij de laatste editie rond de 1000 bezoekers. Daarvan hadden 650 een vervolgafspraak en 15 jongeren hadden zelfs meteen een baan gescoord.

De cross mediale campagne behelsde het ontwerpen van de website, posters, flyers en het beheren van diverse social mediakanalen. Maar ook werd er geholpen met content te creëren. Dit ging via het maken van filmpjes van deelnemende partijen en radiocommercials voor radiozender FunX. Voor de derde editie is er zelfs hulp geboden bij het begeleiden en promoten van een speciale rap en videoclip door talentvolle jongeren.

Vanaf de voorbereiding op de derde editie in 2016 zijn ook de Boost Your Future-reporters (bloggende en vloggende jongeren) ingezet. In de aanloop naar en tijdens het evenement hebben zij jongeren op de hoogte gehouden over de carrièrebeurs. En tips meegegeven hoe zij een boost kunnen geven aan hun eigen toekomst.

Daarnaast adviseert 125Procent de gemeente Den Haag over wat jongeren willen, kunnen en leuk vinden. Zo wordt Boost Your Future zoveel mogelijk afgestemd op de wensen en behoeften van de doelgroep.

In 2014 en 2015 werd de carrièrebeurs ook georganiseerd.

Klantervaringen

  • Zorgvuldig, betrokken, en net die stap meer, zomaar en ongevraagd. Echt met recht 125Procent. En daarbij ook nog eens voor 125Procent plezier tijdens de samenwerking.

    Kim Padding
    Kim Padding Projectleider Jeugdwerkgelegenheid - Gemeente Den Haag

Poster

Boost your future carrièrebeurs banenmarkt 125procent

Vul hier je zoekopdracht in

digitalisering ouderen in beeldop de stoel van de rechter