Boost your future carrièrebeurs banenmarkt 125procent
Boost your future carrièrebeurs banenmarkt 125procent
Boost Your Future Logo

Boost Your Future

Op zaterdag 4 juni 2016 heeft voor de derde keer Boost Your Future plaatsgevonden in het Haagse Stadhuis. Hét evenement voor jongeren uit Den Haag en omgeving die terug naar school willen, een (bij)baan zoeken of hun carrièrekansen willen vergroten.

In opdracht van de gemeente Den Haag voerde 125Procent een uitgebreide crossmediale jongerencampagne voor jongeren tussen de 18 en de 27 jaar. Van het ontwerpen van de website, posters, flyers en het beheren van diverse social mediakanalen, tot het maken van filmpjes van deelnemende partijen, radiocommercials voor radiozender FunX en het begeleiden en promoten van een speciale rap en videoclip door talentvolle jongeren.

Dit jaar zijn ook de Boost Your Future-reporters (bloggende en vloggende jongeren) ingezet. In de aanloop naar en tijdens het evenement hebben zij jongeren op de hoogte gehouden over Boost Your Future en hoe zij een boost kunnen geven aan hun eigen toekomst.

Daarnaast adviseert 125Procent de gemeente Den Haag over wat jongeren willen, kunnen en leuk vinden. Zo wordt Boost Your Future zoveel mogelijk afgestemd op de wensen en behoeften van de doelgroep.

Boost Your Future is in 2014 en 2015 ook georganiseerd.

Video

Klantervaringen

  • Zorgvuldig, betrokken, en net die stap meer, zomaar en ongevraagd. Echt met recht 125Procent. En daarbij ook nog eens voor 125Procent plezier tijdens de samenwerking.

    Kim Padding
    Kim Padding Projectleider Jeugdwerkgelegenheid - Gemeente Den Haag

Poster

Boost your future carrièrebeurs banenmarkt 125procent

Vul hier je zoekopdracht in

Digitalisering Ouderen in beeld Den haag 125ProcentRechtspraak Reporters groepsfoto 2018