Rechtspraak Reporters groepsfoto 2018
chtspraak reporters 125Procent
Rechtspraak reporters 125Procent
125Procent | Opdrachtgevers | Rechtspraak

Rechtspraak Reporters

De Rechtspraak Reporters zijn jonge, actieve promotors van de Rechtspraak in de belevingswereld van jongeren. Ze opereren landelijk als vloggers en bloggers. Zo communiceren ze via sociale media en andere online kanalen, waar ze hun mening geven over het recht, rechtszaken en andere rechtsfeiten vanuit de point of view van jongeren. Hiermee bereiken, beïnvloeden en informeren ze jongeren over de Rechtspraak.

Rechtspraak Reporters zijn minimaal 15 jaar en maximaal 20 jaar oud. Zij hebben als taak de kloof tussen de Rechtspraak en de jongeren te verkleinen. Ze worden ondersteund bij het uitvoeren van hun ambassadeurschap door de werkgroep Publiekscommunicatie en externe specialisten.

De ‘Rechtspraak Reporters’ zijn tijdens de kick-off van de Week van de Rechtspraak geïnstalleerd. Daaraan voorafgaand heeft een wervings- en selectieprocedure plaatsgevonden en zijn de Rechtspraak Reporters getraind voor hun functie.

Video

Klantervaringen

  • Tijdens het Landelijk Overleg Communicatie kregen we complimenten voor het vele werk dat we samen met 125Procent verzet hebben voor het realiseren van de Week van de Rechtspraak.

    Marjemme van Poelgeest
    Marjemme van Poelgeest Sr. Communicatieadviseur en persvoorlichter, Paleis van Justitie

Rechtspraak magazine

Rechtspraak reporters Rechtspraak magazine 125Procent

Vul hier je zoekopdracht in

125Procent | project-campagne-jonge-mantelzorgers-slider