MuteSounds Festival 2015 Grote Markt Den Haag 125Procent
MuteSounds 2018
MuteSounds 2017
MuteSounds 2017
MuteSounds Festival 2015 Grote Markt Den Haag 125Procent
MuteSounds 2018
MuteSounds 2017
125Procent_Logo_MuteSounds_001_460x460

Het project

MuteSounds is een internationaal festival voor doven, slechthorenden en horenden. Het MuteSounds festival staat al tien jaar bekend om de verrassende line up, de trillende dansvloer, signdancers die live acts visualiseren en een heerlijk festivalgevoel. Voeg hier culturele uitspattingen, onverwachtse ontmoetingen en het prikkelen van álle zintuigen aan toe, en het MuteSounds Festival plaatje is compleet!

De afgelopen jaren hebben er in Den Haag en Scheveningen meerdere succesvolle edities van MuteSounds Festival plaatsgevonden; in het Paard van Troje, Filmhuis Den Haag, BINK VIJF HOOG, Strandpaviljoens Whoosah, Buiten, in Surfdorp F.A.S.T. en op de Grote Markt in Den haag. In 2015 verhuisde het MuteSounds Festival naar de Grote Markt. Afgelopen jaar was het festival op de nationale en internationale locatie De Pier in Scheveningen. Door de centrale ligging van De Pier was het festival toegankelijker dan ooit en dat was precies de bedoeling, want MuteSounds zet in op ontmoetingen tussen álle doelgroepen. De speciale festivalactiviteiten, workshops en de overige creatieve invulling van het festival stimuleert de interactie tussen doven, slechthorenden en horenden.

125Procent is sinds 2015 de producent van dit unieke evenement. De vertrouwde ingrediënten van MuteSounds zijn behouden, maar het festival is versterkt met nieuwe programmaonderdelen.

MuteSounds 2016

Op 14 en 15 oktober 2016 was De Pier één groot zintuigenfestival voor bezoekers van alle leeftijden, zowel doof als horend. Er werd dit jaar nog meer in gezet op onverwachtse ontmoetingen tussen doven en horenden, op het prikkelen van álle zintuigen en op een uitgebreide festivalprogrammering met meer dan 40 verschillende activiteiten! Daarnaast was er verrassend rondlopend entertainment, een volledig toegankelijk muziekprogrammering door het visualiseren van alle live acts en activiteiten die gericht waren op ervaren, elkaar ontmoeten en vooral ook zelf actief meedoen. De bezoekers konden lasergamen op het dak van De Pier, creatief sporten op het strand, eten en drinken bestellen in gebarentaal, zich laten verwennen, dansen, workshops volgen, hun favoriete geur ontdekken nog veel meer.

MuteSounds 2017

MuteSounds 2017

Daar is 'ie dan, de Aftermovie van MuteSounds 2017!Beleef nog één keer de sfeer van het MuteSounds festival.En waan je voor even weer even in een surrealistische wonderwereld.Zie jij jezelf al voorbijkomen in de Aftermovie, of misschien wel je vrienden, familie of buren?Vooral taggen!

Geplaatst door MuteSounds op Woensdag 28 februari 2018

MuteSounds 2016

MuteSounds 2015

De klantreactie

  • Een gepassioneerd jong team, dat geen onderscheid maakt tussen doof en horend. 125Procent organiseert niet voor maar mét de bezoekers: co-creatie bepaalt het succes!  

    Maks Oosterbaan
    Maks Oosterbaan Bestuurslid Stichting MuteSounds

Posters & Flyers

MuteSounds 2017
MuteSounds 2018

Vul hier je zoekopdracht in

Nationale Leesvertelwedstrijd 2016