MuteSounds Festival 2015 Grote Markt Den Haag 125Procent
MuteSounds 2018
MuteSounds 2017
MuteSounds 2017
MuteSounds Festival 2015 Grote Markt Den Haag 125Procent
MuteSounds 2018
MuteSounds 2017
125Procent_Logo_MuteSounds_001_460x460

Het project

MuteSounds is een internationaal festival voor doven, slechthorenden en horenden. Het MuteSounds festival staat al tien jaar bekend om de verrassende line up, de trillende dansvloer, signdancers die live acts visualiseren en een heerlijk festivalgevoel. Voeg hier culturele uitspattingen, onverwachtse ontmoetingen en het prikkelen van álle zintuigen aan toe, en het MuteSounds Festival plaatje is compleet!

De afgelopen jaren hebben er in Den Haag en Scheveningen meerdere succesvolle edities van MuteSounds Festival plaatsgevonden; in het Paard van Troje, Filmhuis Den Haag, BINK VIJF HOOG, Strandpaviljoens Whoosah, Buiten, in Surfdorp F.A.S.T. en op de Grote Markt in Den haag. In 2015 verhuisde het MuteSounds Festival naar de Grote Markt.

In 2017 was het festival op de nationale en internationale locatie De Pier in Scheveningen. Door de centrale ligging van De Pier was het festival toegankelijker dan ooit en dat was precies de bedoeling, want MuteSounds zet in op ontmoetingen tussen álle doelgroepen. De speciale festivalactiviteiten, workshops en de overige creatieve invulling van het festival stimuleert de interactie tussen doven, slechthorenden en horenden.

125Procent is sinds 2015 de producent van dit unieke evenement. De vertrouwde ingrediënten van MuteSounds zijn behouden, maar het festival is versterkt met nieuwe programmaonderdelen.

MuteSounds 2018

Op zaterdag 20 oktober 2018 was het alweer de 10de editie van Mutesounds. Tijdens MuteSounds komen de werelden van doof en horend samen en wordt kunst en cultuur beleefd met alle zintuigen. Het maakt niet uit of je jong of oud bent, doof of horend.

Tijdens Mutesounds kun je kennismaken met (internationale) gebarentaal, maar net als bij elk ander festival ook uit je bal gaan. Er is veel theater en kunst van horende en dove artiesten.

De editie van 2018 zat vol interessante voordrachten van dove rolmodellen, maar er waren ook bandjes en deejays die optraden. Er was gebarenkaraoke tot los gaan op metal in gebarentaal. Daarnaast waren er nog talrijke workshops en nog heel veel meer.

De locatie was een prachtige overdekte locatie aan zee met genoeg te beleven dus. Eén van de bezoekers zei: “Een leuk mooi gevarieerd dynamisch evenement! En dat op een ongekend magische locatie. Ik heb zoveel blije kinderen, lachende ouders, enthousiaste jeugd en genietende volwassen gezien, deze jaarlijks terugkerend festival mag nooit verloren gaan! Vooral op het podium straalde, van vroeg tot laat, passie en vooral positieve energie uit!”

Kortom MuteSounds is ideaal om iedereen die je kent naar mee te nemen. Of het nu je vrienden, collega’s of je familie is. De slogan “Let’s meet @ MuteSounds!” kwam volledig tot zijn recht door de vele bijzondere ontmoetingen.

MuteSounds 2017

MuteSounds 2017

Daar is 'ie dan, de Aftermovie van MuteSounds 2017!Beleef nog één keer de sfeer van het MuteSounds festival.En waan je voor even weer even in een surrealistische wonderwereld.Zie jij jezelf al voorbijkomen in de Aftermovie, of misschien wel je vrienden, familie of buren?Vooral taggen!

Geplaatst door MuteSounds op Woensdag 28 februari 2018

MuteSounds 2016

MuteSounds 2015

Testimonials

  • Een gepassioneerd jong team, dat geen onderscheid maakt tussen doof en horend. 125Procent organiseert niet voor maar mét de bezoekers: co-creatie bepaalt het succes!  

    Maks Oosterbaan
    Maks Oosterbaan Bestuurslid Stichting MuteSounds

Posters & Flyers

MuteSounds 2017
MuteSounds 2018

Vul hier je zoekopdracht in

saldobaasfrisse blik