Week van de Arbeid

Tijdens de Week van de Arbeid stond Den Haag een week lang in het teken van werkgelegenheid. De gemeente, werkgevers en andere partners organiseerden op verschillende plekken in de stad evenementen en activiteiten. Deze waren uitsluitend gericht op het vinden van werk of opleiding. De Week was bedoeld voor alle inwoners van de gemeente Den Haag. Toch was het vooral gericht op specifieke groepen die moeite hebben met het vinden van een passende baan of opleiding.

Er was een veelzijdig programma met o.a. workshops, meet&greets, netwerkbijeenkomsten en evenementen. Zo reikte het MKB Den Haag een magazine vol succesvolle voorbeelden van 50-plussers en hun werkgevers uit. Tijdens de dag zelf had al de helft van de 50-plussers een vervolgafspraak kunnen regelen bij een werkgever.

Onbeperkt aan de Slag was aanwezig om mensen met een arbeidsbeperking te helpen. Er waren meet&greets met werkgevers die rekening willen houden met iemands grenzen. Boost your Future trok een hele hoop jongeren naar hun grote carrière-evenement. Het was een daverend succes. Aan het eind van de dag had maar liefst 95 procent een baan of een vervolggesprek geregeld. Ook voor statushouders en mensen die in aanmerking kwamen voor een STiP-baan was er aanbod.

Een grote rode Job-On-Hop-Off bus reed de hele week door de stad met aan boord wethouders en ambtenaren van de gemeente Den Haag. Hiermee werden de verschillende evenementen en activiteiten bezocht, en gingen werkzoekenden en werkgevers met elkaar in gesprek.

Uiteindelijk vonden maar liefst 1268 werkzoekenden uit de regio Den Haag tijdens de Week van de Arbeid een baan of een ander toekomstperspectief.

125Procent was als samenwerkingspartner van de organisatoren verantwoordelijk voor de kick-off. En heeft het de uitgebreide social mediacampagne rondom de Week van de Arbeid Den Haag ontwikkeld en uitgevoerd.

Testimonials

 • 125Procent heeft het juiste gevoel voor het doel dat je voor ogen hebt: inspiratie met visie.

  Irma Smits
  Irma Smits Gemeente Den Haag, Bureau Ooievaarspas
 • Een bedrijfsinstructiefilm, net even anders gemaakt waardoor hij in heel Central Europe te gebruiken was.

  Quirien Janssen
  Quirien Janssen PMO Global Portal Services ING Bank
 • Op 125Procent kan je altijd rekenen. Het team voegt veel toe aan ieder project met hun drive, creativiteit, enorme kennis op hun vakgebied en een hele hoge schakelsnelheid.

  Linda Frietman
  Linda Frietman Founder and CEO of IamProgrez
 • 125Procent is bijzonder sterk in het bedenken van methodieken die bedrijven verder kunnen helpen op allerlei beleidsmatige vlakken. De sessies waarin de methodieken worden toegepast worden op een gestructureerde, prettige manier geleid.

  Otto van de Sanden
  Otto van de Sanden Directeur Attacom Jongerencommunicatie
 • Bij de Haagse Jongerenambassadeurs krijgen jongeren de mogelijkheid om actie te ondernemen. Ze krijgen de ruimte om het beste uit zichzelf te halen. Op deze manier zijn meerdere wethouders 'wakker' geschud, om ze te laten luisteren naar de jongeren in de stad.

  Boudewijn Trompert
  Boudewijn Trompert Strategisch manager at DPM | groep
 • Al vijftien jaar werk ik samen met Alan. Hij produceert met zijn bedrijf 125Procent vakkundig evenementen. Zijn kennis van de Haagse kaart en nooit aflatende enthousiasme om doelgroepen te ontdekken en te betrekken is een groot goed.

  Susan de Kruiff
  Susan de Kruiff Kunst- en cultuurmakelaar
 • Ik heb de oprichter van 125Procent leren kennen als projectleider met hart en ziel. Alan is zeer betrokken en creatief. Een harde werker en een goede klik met de doelgroep.

  Martijn Dahmeijer
  Martijn Dahmeijer Gemeente Den Haag, hoofd beleid SZW
 • Alan en zijn team zijn altijd creatief, inventief en snel met het realiseren van de vraag.

  Scarlett van Keerberghen
  Scarlett van Keerberghen Coca Cola Enterprises BV
 • Met 125Procent haal je gedreven en enthousiaste professionals op het gebied van jongerenparticipatie in huis. Alan en zijn team koppelen enthousiaste en kundige jongeren aan organisaties en instellingen en laten hen de kracht van deze samenwerking ervaren.

  Donatello Piras
  Donatello Piras Debat Instituut Nederland
 • Altijd geweldige, originele en grappige ideeën. Alan en zijn team denken met je mee en keuren nooit iets af. Het enthousiasme, de precisie en de enorme hoeveelheid kennis zorgen voor fantastische eindresultaten.

  Glenn van Haaster
  Glenn van Haaster Haas Filmproducties

Posters & Flyers

125Procent | Projecten | Boost Your Future 2017
125Procent | Projecten | Week van de arbeid 2017

Vul hier je zoekopdracht in

Jeugd VertegenwoordigdLeergeld 2018